Social

VIDEO // Salvatorii din Ungheni au salvat două vulpi din apă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Salvatorii din raionul Ungheni au intervenit pentru a salva două vulpi de la înec. Cazul a fost înregistrat în după amiaza zilei de ieri, la ora 13:30 în apropierea satului Grozasca.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit informațiilor oamenii trecători au auzit urlete desperate a animalelor care au căzut în apa unui bazin acvatic. La fața locului pentru realizarea misiunii neobișnuite a intervenit un echipaj de salvatori.

Ajunși, angajații IGSU au văzut două vulpi, care au nemerit în apele unui bazin acvatic. Animalele epuizate, încercau de mai mult timp să iasă la mal, dar din cauza înălțimii a malurilor abrupte și lunecoase nu aveau nici o șansă.

Pentru salvarea vulpilor angajații IGSU au desfăcut scară culisabilă ajungând la adâncimea potrivită unde se aflau animalele. O vulpe, observând scara s-a urcat la mal de una singură, iar puiul micuț a fost prins de salvatori în cel mai scurt timp și adus în siguranța la mal. Potrivit IGSU vulpile au rămas nevătămate.

Conform datelor statistice, de la începutul anului 2022 angajații IGSU au efectuat 145 de misiuni la salvarea animalelor.

loading...

Comments are closed.