VIDEO: Se laudă că a “eliberat” țara, dar nu se grăbește să-și aducă familia în Moldova. Populism marca Andrei Năstase

 Ministrul Afacerilor Interne dar și candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Andrei Năstase, deși anunța anterior în repetate rânduri că-și va aduce familia acasă doar atunci când v-a reuși „eliberarea țării” din captivitatea oligarhilor, acum ezită să o mai facă.

În timpul unei conferințe de presă care a avut loc la data de 8 Octombrie curent, liderul politic al actualei guvernări, Andrei Năstase a schimbat la 180 de grade retorica ce vizează readucerea familiei sale în țară.

Cu toate că s-a lăudat că a adus „aerul libertății în țară”, acesta nu-și mai onorează promisiunile făcute anterior cetățenilor că-și va readuce familia acasă. A invocat scuzele menționând circumstanțele ce vizează studiile copiilor săi.

Andrei Năstase însă nu a evitat să se victimizeze, comparându-se cu zecile de mii de moldoveni plecați peste hotare în căutarea unei vieți mai bune. Anterior însă, Presa din Moldova au publicat mai multe imagini foto și video în care se demonstrează că Andrei Năstase ar trăi pe picior mare atât la Frankfurt, Germania, cât și la Chișinău.

Amintim că Andrei Năstase obișnuește să-și folosească familia în scopuri de PR în timpul campaniilor electorale și nu a ezitat niciodată să publice poze cu soția și copiii săi.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share