(VIDEO) Sergiu Mocanu: Aseară diavolul a avut un bal extraordinar la JurnalTV

Sergiu mocanu despre maia sandu, maia sandu si andrei nastase, platforma da si pas, alianta maia sandu platforma da, maia sandu impotriva unirii, vlad filat alegeri chisinau, candidati primaria chisinau

Materialul de ieri lansat de către Jurnal TV, anume interviul cu killerul Proca nu a lăsat societatea moldovenească și mai ales mediul politic al Republicii Moldova indiferent. Liderul Mișcării Antimafia, Sergiu Mocanu s-a expus foarte critic referitor la emisiunea lui Val Butnaru.

Într-un video postat pe Facebook, liderul mișcării Antimafia, Sergiu Mocanu a criticat dur materialul care a fost făcut public ieri de către televiziunea JurnalTV. În primul rând s-a expus sceptic asupra veridicității mărturiilor date de către killerul Vitalie Proca, în al doilea rând a spus că este urât să dai pe post în prime-time interviu cu o persoană condamnată pentru tentativă de omor.

“Aseară diavolul a avut un bal extraordinar la JurnalTV. Nu poți să prezinți un killer la televiziune, oricare ar fi atitudinea ta față de public dar nu poți să-ți permiți să dai un ucigaș în așa mod la televiziune. Se uită copiii, se uită oameni bolnavi de inimă, oameni în suferință. Bucuria cu care acești oameni vorbeau după ce au făcut public acest material, bucuria cu care spuneau ei că au avut un material bombă, că nimic nu va mai fi la fel, v-a dus într-o zonă periculoasă pentru psihicul dumneavoastră. Încă să vă încântați că are o perfectă limbă română, acest lucru este tragic.” spune în video-ul său Sergiu Mocanu.

Referitor la spusele lui Val Butnaru că acesta ar urma să pună la curent justiția românească și Scotland Yeard-ul Sergiu Mocanu a spus: “Aceste instituții au fost prezente chiar în celula în care a fost intervievat Proca. Și oamenii lui Plahotniuc la fel au fost prezenți în acea celulă. Sunt sigur că dacă Plahotniuc dorește să îl mai filmeze odată pe Proca o face chiar a doua zi, să-i dea și el niște bani ca Proca să spună că Usatîi a comandat omorul iar acesta ar spune-o cu siguranță. Autoritățile române au un acord cu Marea Britanie, ca să le pună la dispoziție cât mai multe detalii despre killerul Proca care stă la moment pentru un alt omor în România și care urmează să fie judecat în Marea Britanie.”

Nu au rămas neobservate nici schimbările din politica editorială a portalului de știri Independent.md și a televiziunii JurnalTV. Sergiu Mocanu acuză pe Alexandru Cozer că acesta ar fi vândut portalul dat lui Renato Usatîi și din acest portal și-a făcut avere. Iar JurnalTV a ajuns să vândă abonamente lunare lui Renato Usatîi pentru a-l arăta pe acesta într-o lumină bună.”Legătura lui Andrei Năstase cu criminalitatea rusă este atât de evidentă încât ar trebui să fii orb să nu o observi”, a mai adăugat Sergiu Mocanu.

Președintele Mișcării Antimafia promite ca miercuri la ora 20-30 să revină cu mai multe detalii referitor la acest subiect.

Total
0
Shares
Total
0
Share