(Video) Sergiu Mocanu despre candidații PAS-DA: Cum să votăm colhozul ăsta fără președinte?

Sergiu Mocanu, Liderul Miscarii Antimafie, Miscarea Populara Antimafie, Ion Sturza, Maia Sandu, prostul satului, Jurnal TV, Unimedia, fostul premier Sturza, Premierul Caloș, Premierul Galoș, Sturza, Mocanu, emisiunea lui Sergiu Mocanu, eroiii Jurnal TV, eroii Nataliei Morari, Gofman, Sagaidac, Proca, Venera Gsparean, Val Butnaru, presa libera, presa lui Filat, Unimedia, portalul Unimedia, Unimedia lui Filat, amantele politicienilor, presa de la Chisinau, moldovenii de peste hotare, moldovenii din diaspora, alegeri 2019, alegeri parlamentare 2019, politica moldoveneasca

Liderul Partidului Antimafie, Sergiu Mocanu, a criticat dur lista candidaților PAS-DA-PLDM anunțată ieri de Andrei Năstase și Maia Sandu pentru alegerile parlamenatre din 24 februarie. Mocanu întreabă cetățenii de ce la proteste erau mulți oameni de valoare care luptau cu guvernarea, iar ACUM aceștia au dispărut și nu se regăsesc niciunul pe listă.

În schimb, politicianul de opoziție observă că pe lista potențialor deputați în viitorul Parlament se regăsesc mai multe persoane compromise din anturajul fostului lider PLDM, Vlad Filat.

“Nu e nimeni, nu-i Cheianu, nu-i Boțan, nu sunt segmentele lor sociale, nu-s bătrânii, nu-s pensionarii ceia, nu-s voluntarii, nu-s combatanții, nu e nimeni acolo (pe listă). Nu este nici societatea civilă, era un băiat destul de simpatic, Ștefan Gligor, erau ăștia de Occupy Guguță, a rămas doar Alaiba, consilierul lui Filat (când era premier), Alibaba care candidează pe diasporă, în Canada și SUA… Cum am ajuns aici”, se întreabă Mocanu în emisiunea sa.

Totodată, liderul Antimafie nu înțelege de ce acest colhoz trebuie votat: “Colhozul ăsta fără președinte? Au lăsat doi “zvinavoi” până iese președintele din pușcărie”… “Cum Dumitru Alaiba în America? L-ați auzit vreodată pe Alaiba ăsta să iasă și să spună că îi pare rău că l-a consultat pe Filat, care a fost părtaș la furtul miliardului? Dar Maria Ciobanu, care a fost salariata lui Furdui (borsetka lui Filat), ea datorează o explicație. Ea care a votat de câteva ori pentru Plahotniuc”, amintește Sergiu Mocanu.

Liderul Antimafie consideră că Maia Sandu își va asigura un mandat de deputat, dar mai mult nu. Urmăriți secvența video din emisiune mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share