Social

(video) Și-a pierdut mințile? Un bărbat din Chișinău s-a apucat să distrugă, cu o loptă, mașinile parcate pe marginea drumului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se întâmplă în Chișinău unde în plină zi, un bărbat aflat la volanul unui Opel Corsa, a accidentat tocmai trei automobile pe strada Bodoni după care a ajuns în intersecția străzilor Șciusev cu Iorga ca să mai tamponeze încă două, transmite PUBLIKA.

Martorii accidentelor de pe str Bodoni au alertat imediat Poliția, iar un echipaj 902 se deplasa la fața locului. Văzând că șoferul vinovat încearcă să fugă de la locul accidentului, un taximetrist a încercat să îi blocheze calea cu mașina sa, dar s-a ales și acesta cu o lovitură din spate.

Ulterior, conducătorul auto din Opel și-a luat viteză pentru încă o victimă, un Mercedes-Benz E-Class parcat pe strada Nicolae Iorga.

A coborât din mașină și cu o lopată a trecut la următoarea etapă, să spargă geamurile mașinilor. Între timp au venit și polițiștii care l-au imobilizat pe bărbat. Nu s-a lăsat fără bătaie și aici, iar după câteva exerciții de forță executate de oamenii legii, acesta s-a cumințit.

loading...

Comments are closed.