(video) Silvia Radu a împlinit 100 de zile de când este Primarul Capitalei. Cu ce reușite se laudă în acest răstimp?

chisinau, sivlia radu, primaria capitalei, dorin chirtoaca, drumuri, spitale, gradinite, scoli

Silvia Radu a împlinit o sută de zile de când ocupă funcţia de primar interimar al Chişinăului. Cu această ocazie, domna primar a postat un filmuleţ pe reţelele de socializare în care a vorbit despre cum era Primăria la venirea sa şi ce a făcut pentru a o schimba în bine.

“M-am apucat să fac ordine şi să introduc disciplină. Am început cu măsurile de transparenţă. Totul este la vedere. Puteţi verifica pe ce se cheltuie banii dumneavoastră. Ne-am apucat să rezolvăm lucruri concrete. Facem ce nu s-a făcut în ultimii ani”, a spus Silvia Radu.

Menționăm că de când Silvia Radu a venit la cârma Primăriei, mai mulţi şefi au rămas fără fotolii din cauza atitudinii neserioase faţă de obligaţiunile de serviciu. Printre aceştia se numără fostul şef al Direcției generale transport public și căi de comunicație, Oleg Poiată și cel al Direcţiei educație, tineret și sport, Alexandru Fleaș.

Silvia Radu a preluat interimatul la primăria Capitalei în data de 6 noiembrie 2017, după ce Nistor Grozavu, aflat şi el temporar în funcţia de primar, şi-a dat demisia.

Total
0
Shares
Total
0
Share