(video) Socialiștii nu vor drumuri bune pentru Moldova: “Vom stopa acest proiect național!”

partidul socialistilor, psrm dodon, vasile bolea, drumuri bune, reparatia drumurilor, plahotniuc drumuri, plahotniuc realizari, dodon drumuri, drumuri stricate moldova

Astăzi, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat un flashmob în fața clădirii Guvernului în care a dorit să își arate atitudinea negativă față de cum se cheltuie banii din bugetul public.

Mitingul s-a evidențiat însă printr-o declarație șocantă și dubioasă a unuia din liderii PSRM, candidatul pe circumscripția 24, Vasile Bolea. Acesta s-a arătat foarte nemulțumit de inițiativa Partidului Democrat din Moldova de a derula programul “Drumuri bune 2”. Socialistul spune că formațiunea din care face el parte va face totul să îl stopeze.

“Ei spun că vor repara 2500 de kilometri de drumuri pe care vor cheltui aproape 3 miliarde de lei care înseamnă undeva 200 de milioane de dolari. Trebui să îi oprim în data de 24 februarie pentru a nu permite să se comporte în așa hal cu cetățenii.” spune socialistul în luarea sa de cuvânt.

Total
0
Shares
Total
0
Share