Social

VIDEO // Șofer filmat cu un bebeluș în brațe: Martor: Mergea cu 130 km/h și de la el mirosea a alcool

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz strigător la cer. Un șofer a fost filmat la volan cu un bebeluș în brațe. Imaginile revoltătoare au fost surprinse în dimineața de 24 martie, în apropierea satului Pașcani din raionul Criuleni.

Autorul filmulețului ne-a expediat secvența la adresa redacției noastre. Potrivit sursei, șoferul care apare în imagini ar fi ieșit la o depășire riscantă cu micuțul pe brațe, cu peste 130 de km/h. Automobilistul care a filmat totul a rămas șocat de cele întâmplate și s-a luat din urma șoferului. În cele din urmă, acesta ar fi staționat la marginea carosabilului, iar martorul ocular și-a conectat camera telefonului și a mers să-i facă observație.

Când și-a dat seama că este filmat, individul cu micuțul pe brațe ar fi accelerat brusc și s-a dus de la fața locului într-o direcție necunoscută. Autorul filmulețului mai spune că de la șofer mirosea a alcool. Imediat după incident, acesta a sunat la poliție și a relatat despre cele întâmplate. Contactat pentru a confirma cele relatate de martorul ocular, ofițerul de presă de la INSP, Mariana Bîrsa, a declarat că un astfel de caz, într-adevăr a fost înregistrat.

Ofițerii de patrulare sunt în căutarea șoferului pentru a-l trage la răspundere.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.