(video) Susținătorii PAS și PPDA recurg la amenințări și violențe în timpul manifestațiilor din PMAN: “Vă răsturnăm mașina!”

maia sandu si andrei nastase, proteste violente, protest contra scumpirii carburantilor, protestatari pasnici, proteste chisinau, proteste pman
 

Înainte dar și în timpul manifestațiilor politice din Piața Marii Adunări Naționale, liderii mișcării de rezistență “Acum”, vorbeau că tot ceea ce doresc ei de fapt este o manifestație pașnică, fără aplicarea violenței. Cu toate acestea, susținătorii lor au aplicat violența amenințând cu incendierea automobilului celor care protestau contra prețurilor excesive la carburanți.

Imaginile video în care susținătorii PAS cu DA au agresat verbal și au amenințat cu incendiarea și răsturnarea automobilului au fost postate de către activistul civic Aurel Bucureanu, unul din inițiatorii protestului contra ridicării prețurilor la carburanți. Astfel, un grup de manifestanți au rupt banerul care nu le aparținea și amenințau cu răfuială fizică și ruperea pancartei în cazul reinstalării acesteia.

În cadrul aceluiași conflict, susținătorii lui Năstase și a Maiei Sandu au încercat să alunge pe cei care protestau împotriva scumpirii carburanților din PMAN pentru că ar fi avut un baner în limba rusă, asta s-a întâmplat chiar dacă, Andrei Năstase chema vorbitorii de limbă rusă să protesteze împreună cu el.

Vasile Năstase, fratele lui Andrei Năstase, aflat în preajmă s-a făcut că nu vede ce se întâmplă chiar dacă din secvențele video se observă foarte clar că acesta discută intens cu participanții la provocare.

Amintim că Alexei Frolcov, unul din protestatarii contra scumpirii carburanților au rezervat Piața Marii Adunări Naționale cu trei zile înainte decât a făcut-o PLDM-ul pentru manifestația “civilă”.

Total
0
Shares
Total
0
Share