(video) Traficanți de droguri, reținuți în flagrant de polițiștii moldoveni

Traficanți de droguri, reținuți în flagrant de polițiștii moldoveni, igp alexandru pinzari
 

Doi bărbați și o femeie cu vârsta cuprinsă între 34 și 42 de ani, locuitori al municipiului Chișinău, au fost reținuți de ofițerii Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații în conlucrare cu procurorii oficiului Râșcani al Procuraturii municipiului Chișinău. Aceștia sunt suspectați de comercializarea drogurilor pe teritoriul mun. Chișinău. Pentru un gram de heroină suspecții încasau 2000 de lei.

Timp de trei luni, polițiștii au supravegheat membrii grupului, unde a fost infiltrat  un ofițer de investigații sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Astfel, la 21 aprilie 2018, suspecții au fost reținuți în momentul comercializării drogurilor ofițerului sub acoperire.  

În timpul reținerii suspecții au opus rezistență încercând să fugă de la fața locului, deteriorând un automobil al poliției, totodată, punând în pericol viața și sănătatea unui ofițer.

Ca rezultat a perchezițiilor corporale și în automobil au fost depistate și ridicate aproximativ 30 grame de heroină, circa 18 mii de lei, două pistoale pneumatice, un cântar electronic la scară mica, cartele SIM și telefoane mobile. Totodată, polițiștii au ridicat și automobilul în care se deplasau suspecții.

Valoarea totală a drogurilor este de aproximativ 60 000 lei.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile, dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Acțiunile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii cu Destinație Specială „Fulger”.

Actualmente se întreprind acțiuni pentru identificarea altor persoane implicate în schema de comercializare a drogurilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share