Alte știri

VIDEO // Un avion care aducea un omagiu medicilor în lupta cu COVID-19 s-a prăbușit: Un mort și un rănit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un incident aviatic s-a produs în Columbia Britanică, unde un avion al patrulei acrobatice a forţelor aeriene canadiene s-a prăbuşit, relatează CNN, citat de digi24.ro, citat de Telegraph.md

Conform informaţiilor oferite de armata canadiană, accidentul soldat cu moartea unui membru al echipajului şi rănirea gravă a colegului a avut loc în timpul unui eveniment destinat încurăjării şi binedispunerii populaţiei afectate de noul coronavirus.

„Cu inima grea vă anunţăm că un membru al echipajului Snowbirds al forţelor canadiene a decedat şi un altul a suferit răni”, a anunţat duminică pe Twitter patrula canadiană acrobatică supranumită Snowbirds, potrivit Mediafax.

Potrivit CNN, avionul s-a prăbuşit la scurt timp după decolare, alături de un alt avion de pe aeroportul Kamloops. Resturi întregi din aparatul de zbor au fost surprinse în flăcări, lângă casa unde s-a prăbuşit, reuşind să izbucnească şi locuinţa în flăcări.

„Operaţiunea Inpiraţiei” era proiectul în care au fost implicate aparatele de zbor ca omagiu canadienilor care se confruntă cu pandemia COVID-19.

Citește și: Coronavirus: Rusia a înregistrat sub 9.000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

loading...

Comments are closed.