VIDEO // Un brutar moldovean, nevoit să-și închidă afacerea: Singura soluție este să fugim din țară

Dorin Mereuță, fondatorul unei brutării din țară, specializate în produse 100% naturale, a anunțat că-și închide afacerea. Acesta susține că „singura soluție este să fugim din țară”, scrie Sinteza.org.

„Brutăria noastră nu va mai funcționa, cel puțin pentru o perioadă nedeterminată de timp, pentru că elementele din anii ’90 nu au dispărut. Atunci când vin bandiții ai de ales – ori le dai, ori ți-l iau. Nu știu ce voi face mai departe, vedem ce spune justiția. Vă rog să nu mă mai sunați, nu cred că în țara noastră se mai poate rezolva ceva. Singura șansă pentru noi e să fugim din țară. Este greu, sunt niște eforturi care ne depășesc, cel puțin personal am încercat să ofer tuturor un produs natural, însă, cu părere de rău, nu mi-a reușit”, a declarat Dorin Mereuță.

Omul de afaceri a mulțumit tuturor celor care au consumat produsele sale și s-au pătruns de spiritul afacerii sale. Dorin Mereuță a investit în afacerea sa cu tradiții din orașul Căușeni încă în 2017. Brutăria sa a produs pâine artizanală, coaptă pe vatră și livrată acasă. Brutăria sa este prima brutărie din Moldova certificată ECO.

Total
0
Shares
Total
0
Share