VIDEO // Un candidat la parlamentare a fost prins cu narcotice pe Aeroportul Chișinău. Acesta are la dispoziție 72 h pentru a se retrage

Unul dintre candidații la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie ar fi fost depistat cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău. Declarația a fost făcută de către liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc.

„Eu am venit în politică ca să fac ordine în țară și pentru ca în parlament să nu nimerească bandiți și narcomani” a declarat Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Potrivit lui Cavcaliuc, acel candidat la parlamentare ar fi mituit organele legii și astfel a scăpat de pedeapsă după ce ar fi fost prins cu droguri pe aeroport: „Pe 19 decembrie 2016, unul dintre candidații de pe locul 8 al unui partid care și-a depus deja actele la CEC, a fost depistat cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău. Planează suspiciunea că această persoană s-a înțeles și i-a mituit pe cei care au instrumentat cazul pentru a scăpa de răspundere”.

Mai mult, Gheorghe Cavcaliuc a dezvăluit și faptul că această persoană are pregătit și un proiect de lege prin care să legalizeze consumul de marijuana în Republica Moldova.

Gheorghe Cavcaliuc nu a dat nume în această seară dar i-a acordat candidatului cu nr. 8 de pe listă 72 de ore ca să iasă public, să recunoască și să plece onorabil din cursa electorală.

„Vreau să vă spun, din informațiile ce mi-au fost furnizate, că această persoană este pregătită de către partidul pe listele cărui candidează, să fie numită în funcția de ministru al Educației și Culturii. Dacă în 72 h această persoană nu va ieși în public și nu va recunoaște aceste informații eu voi face dezvăluiri”, a conchis liderul PACE.

Menționăm că la CEC și-au depus actele până astăzi șase partide politice, însă listele cu candidații săi le-au făcut publice doar trei dintre acestea: PAS, Blocul Renato Usatîi și P. Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share