VIDEO // Un consilier PSRM a fost reținut de Poliție. Reacția partidului condus de Igor Dodon

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au venit cu o reacție vizavi de reținerea lui consilierul socialist din municipiul Bălți, Maxim Moroșan, informează telegraph.md, cu referire la comunicatul partidului.

”În spatele acestei provocări se află grupări banditești care se subordonează personal lui Renato Usatîi. Anterior, la adresa lui Maxim Moroșan au fost lansate amenințări și i s-a cerut să părăsească orașul Bălți și să se retragă din politică.

De menționat este faptul că această operațiune specială a fost desfășurată de Usatîi în coordonare cu oamenii săi din organele de drept.

Toate circumstanțele acestor episoade penale vor fi studiate cu atenție. PSRM va insista asupra tragerii la răspundere atât a executorilor, cât și a organizatorilor acestei infracțiuni.

Maxim Moroșan și colegii săi vor primi tot sprijinul juridic și moral necesar”, menționează formațiunea politică.

Amintim că potrivit Poliției la data de 26 iunie curent, pe o stradă din adiacentul unui local din Bălți, iar ulterior pe teritoriul localului, au avut loc mai multe altercații dintre două grupuri, fiind implicată și o persoană cu funcție publică în Consiliul municipal Bălți.

După ce unul dintre bărbați a fost agresat fizic în stradă, ulterior doi amici ai acestuia, au revenit, în aceeași seară, în localul respectiv pentru a-și regla conturile, urmând o altă altercație între cei doi și alți 4 bărbați care au participat și la conflictul din stradă.

La toate aceste acțiuni de huliganism au asistat vizitatorii localului, dar și localnicii care treceau pe alături.

Membrii ambelor grupuri au fost reținuți, la moment în custodia poliției aflându-se patru persoane, iar altele două urmând să fie reținute zilele viitoare, imediat la revenirea acestora de peste hotare.

Total
0
Shares
Total
0
Share