(Video) Un grup de medici din Moldova au primit Diplome de Onoare din partea lui Pavel Filip

un grup de medici din Moldova au primit Diplome de Onoare din partea lui Pavel Filip, ziua mondiala a sanatatii, medicina modova, pdm filip, partidul democrat din moldova, 

Diplome din partea Guvernului Republicii Moldova a fost acordate astăzi unui grup de medici merituoși cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, care va fi celebrată duminică, 7 aprilie. Premierul Filip le-a mulțumit medicilor pentru munca lor depusă ani la rând în folosul poporului și le-a urat sănătate pentru a continua faptele bune.

“Am acordat Diplome de Onoare ale Guvernului unui grup de medici, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății. Le mulțumesc pentru profesionalism și devotament. Medicii stau la straja celui mai de preț lucru al unei națiuni – sănătatea. Am un respect deosebit pentru această profesie, mai ales că mama a vrut să mă fac și eu doctor. Sunt sigur că împreună vom duce la bun sfârșit reformele începute, contribuind la însănătoșirea sistemului de sănătate și la creșterea calității serviciilor medicale”, a spus Pavel Filip.

În continuare urmăriți câteva imagini video de la ceremonia de premiere care a avult loc în incinta Guvernului Republicii Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share