Alte știri

VIDEO // Un lider socialist bate alarma: ”Maia Sandu și-a triplat paza”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Maia Sandu și-a triplat paza. Despre asta a declarat în cadrul emisiunii sale, liderul PSRM, Igor Dodon, transmite Telegraph.md

Conform liderului socialist, ofițerii Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS) monitorizează mai intensiv deplasările Maiei Sandu, paza fiind întărită, deoarece președintele actual suferă de mania persecuției.

Dodon spune că numărul pazei președintelui s-a mărit și dânsul confirmă acest fapt ca martor ocular, dat fiind faptul că Igor Dodon și Maia Sandu locuiesc în același sector, Buiucani. Respectiv, Dodon subliniază că în fiecare dimineață, când merge la serviciu, dânsul observă la fiecare intersecție inspectori SPPS, lucru care nu s-a întâmplat niciodată, nici într-un mandat de președinte.

În acest context, Igor Dodon a venit cu un apel către angajații SPPS și SIS să nu se lase conduși în totalitate de modele politice, pentru că politicienii se schimb, iar ilegalitățile care le fac aceste două instituții vor fi scoase la iveală, cum au fost scoase și anterior.

”Și a doua parte care spun – paranoia. Mania persecuției – este chestia asta.

Eu vreau să vă spun un lucru care, stimați cetățeni, poate nu-l cunoașteți, dar eu îl cunosc – Maia Sandu și-a triplat paza. În fiecare dimineață când vine la oficiu de la Buiucani, eu tot trăiesc la Buiucani, peste drum. La fiecare intersecție, de la Buiucani, până la instituția prezidențială, stau ofițerii SPPS, în formă de trecător sau fumează o țigară, dar de fapt ăștia de la SPPS sunt băieți buni, nu fumează. Stau la fiecare intersecție, niciodată în istoria Moldovei nu au stat inspectorii SPPS, de-a lungul drumului, cum stau acum, pe timpul doamnei Maia Sandu, pentru că ea se teme. Sute de oameni sunt implicați, în fiecare dimineață. Eu îi văd, eu dimineața când merg la oficiu, când stau prin ambuteiaje, eu îi văd, eu doar îi cunosc pe mulți la față. Și stau pe marginea drumului, în fiecare zi. Iată asta se numește paranoia. Pentru ce sute de oameni sunt implicați în fiecare zi în paza actualului președinte?

Vreau să fac un mesaj către toți cei de la SPPS, dar și cei de la SIS – oameni buni, timpurile acestea trec, așa cum am ridicat totul anterior și am demonstrat că SIS și SPPS ilegal făceau niște lucruri, lucrul ăsta doar o să se vadă. Pentru ce trebuie să mergeți la așa încălcări? Lăsați paranoia asta, coborâți-vă cu picioarele pe pământ. Suntem oameni pașnici. Pentru ce încercați să vă bateți joc de oameni? Liniștiți-vă, timpul toate o să le pună la locul lor. ” a declarat Igor Dodon, în cadrul emisiunii sale.

Citește și: DOC // Unul dintre bodyguarzii Maiei Sandu vrea să devină deputat, iar în declarație indică un salariu de 4 400 lei/an și două mașini procurate în ultimii doi ani de zile

loading...

Comments are closed.