VIDEO // Un moldovean beat a provocat un accident pe o stradă din Italia

Un moldovean în stare de ebrietate, a provocat un accident pe o stradă din Italia și i-a atacat pe carabinieri.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 16 martie, în orașul Verona. Forțele de ordine, care monitorizau zona pentru ca oamenii să respecte restricțiile pe perioada carantinei, în contextual Coronavirusului, au fost chemate la fața locului pentru a documenta un accident rutier. S-ar fi tamponat două mașini, una condusă de un cetățean sârb și alta de un moldovean.

Din declarațiile oamenilor legii: “Agenții serviciului de securitate au intervenit pentru a documenta un incident stradal. În timpul documentării, carabinierii ar fi fost atacați fără motiv de un cetățean moldovean, care se afla la volanul unuia dintre automobilele implicate, motiv din care, acesta a fost blocat și plasat în arest.”

Ulterior, moldoveanului i-au fost prelevate probe de sânge, iar rezultatele au arătat 2,36 g/l de alcool în sânge.

“Din declarațiile oamenilor legii”: Bărbatul este arestat pentru conducerea vehiculului în stare de ebrietate, după ce la el în sânge s-a constatat o concentrație de alcool care depășește 2 g/l. Totodată, este cercetat și pentru că nu a respectat restricțiile autorităților și se deplasa fără vreun justificat de a circula prin oraș.”

Forțele de ordine din Italia continua investigațiile.

Citește și: I-a omorât și îngropat în grădina casei: Un bărbat din Ștefan-Vodă condamnat la 22 de ani de închisoare pentru dublu omor

Total
0
Shares
Total
0
Share