Alte știri

VIDEO // Un șofer beat din Fălești a tamponat două mașini de poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dis-de-dimineață un șofer din Fălești, în stare de ebrietate la volan, a tamponat doua mașini de poliție, transmite Telegraph.md

Astăzi, în jurul orei 6 dimineața, polițiștii Departamentului patrulare „Nord” a INSP, implicați la menținerea securității circulației rutiere, deplasându-se prin localitatea Mărăndeni, raionul Fălești au observat un automobil, care se deplasa neuniform.

La solicitarea ofițerilor de patrulare de a stopa unitatea de transport, prin punerea în funcțiune a girofarului și a sistemului sonor, conducătorul auto a ignorat somațiile legale ale polițiștilor, continuând deplasarea, astfel reprezentând un pericol iminent în traficul rutier.

Imediat, au fost implicate mai multe echipaje de patrulare pentru a stopa mijlocul de transport. Urmărirea a continuat până în municipiul Bălți, strada Colesov. Șoferul mașinii a expus în pericol, atât viața și sănătatea celorlalți participanți la trafic, dar și a polițiștilor de patrulare, deoarece într-un moment dat a accelerat brusc, tamponând din spate automobilul de serviciu al poliției, apoi a frânat, și a început deplasarea cu spatele ciocnind, al doilea automobil de serviciu.

Conducătorul auto în vârstă de 28 de ani, locuitor al satului Răuțel, raionul Fălești a fost supus testării alcoolscopice, iar gradul de alcoolemie, în aerul expirat era de 0.67 mg/l.

Menționăm că, șoferul la data de 11 aprilie 2020, de asemenea a fost documentat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu 0.99 mg/l, în aerul expirat, cu ridicarea permisului de conducere.

Pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor, la fața locului a fost solicitată grupa de documentare a IP Bălți.

Citește și: ÎNFIORĂTOR // Un copil de DOAR doi ani a fost găsit înecat într-un bazin de acumulare a apei

loading...

Comments are closed.