Social

VIDEO // Un tânăr de 26 de ani din r-nul Râșcani a fost reținut pentru escrocherie și riscă până la 3 ani de închisoare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, originar dintr-o localitate din r. Râșcani, a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei escrocherii. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru comiterea unei violențe în familie.

Individul la începutul lunii februarie, în timp ce se afla în parcul de pe str. Studenților, sub pretextul de-a efectua un apel telefonic, prin înșelăciune a dobândit de la un bărbat de 49 de ani telefonul mobil de model „Xiaomi Note8”. Ulterior cu bunul însușit a fugit într-o direcție necunoscută. Prin fapta dată individul a cauzat părții vătămate un prejudiciu în sumă de 4 500 lei.

Astfel, urmare a măsurilor speciale de investigație și urmărire penală întreprinse de către forțele de ordine individul a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a comis infracțiunea fiind în stare de ebrietate.

În acest context a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar conform legislației tânărul riscă  o pedeapsă cu amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 3 ani.

Tânăr de 26 de ani din r-nul Râșcani, cercetat penal pentru escrocherieUn tânăr în vârstă de 26 de ani, originar dintr-o localitate din r. Râșcani, a fost reținut de către ofițerii secției investigare infracțiuni a inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei escrocherii. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru comiterea unei violențe în familie.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/09/14/tanar-de-26-de-ani-din-r-nul-rascani-cercetat-penal-pentru-escrocherie/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Воскресенье, 13 сентября 2020 г.

loading...

Comments are closed.