Social

VIDEO // Un tânăr de la Ocnița fura din mașinile parcate în curți la Ciocana. Cum a fost prins

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului de Poliție a sec. Centru și Ciocana, în urma măsurilor desfășurate au reținut un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din r. Ocnița, pentru comiterea infracțiunilor de jaf și furt pe teritoriul mun. Chișinău.

Polițiștii au acumulat probe concludente în privința individului ce îi demonstrează vinovăția. În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au stabilit că tânărul a comis două furturi din automobile ce erau parcate în curțile blocului de locuit din sec. Ciocana, de unde a sustras telefoane mobile. Infracțiunea de jaf a comis-o în sectorul Centru  unde aplicând violența nepericuloasă pentru viața și sănătate în mod deschis a sustras de la un bărbat portmoneul în care se aflau mijloace bănești.

Prejudiciul cauzat părților vătămate a fost estimat la 21 000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina. Acesta anterior a fost judecat pentru comiterea infracțiunilor analogice.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației în vigoare tânărul pentru faptele comisă riscă închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

loading...

Comments are closed.