Social

(video) Un tânăr din Chișinău riscă 15 ani de închisoare pentru trafic de droguri în proporții deosebit de mari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigații a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au efectuat percheziție autorizată în locuința și automobilul unui tânăr de 25 de ani, din sectorul Buiucani a capitalei, unde au fost depistate și ridicate 17 pachețele cu masă vegetală uscată mărunțită cu miros specific, o pungă de polietilenă cu o masă vegetală cu miros specific, mijloace bănești 1 500 lei obținute în urma comercializării drogurilor, masa totală a etnobotanicilor ridicate de polițiști constituie în jur de 120 gr.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de 3 luni, fiind efectuate și 2 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și jaf. Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare. Individul a fost reținut pentru 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișnău, conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.