Social

(video) Un tânăr salvat in extremis de salvatorii din Soroca! A urcat pe o antenă de peste 100 de metri amenințând cu sinuciderea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri 7 mai, salvatorii unităţii din Soroca au salvat un tânăr în vârstă de 19 ani care ameninţa că se va arunca în gol de la înălţimea de 110 metri.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat în jurul orei 19.00. Potrivit primei informaţii tânărul a urcat pe o antentă TV cu înălţimea de 130 metri din oraşul Soroca şi amenința că se va arunca în gol. La faţa locului au intervenit pompierii care au urcat după bărbat pentru al convinge să renunţe la acest gând.

Angajaţii IGSU au lucrat aproape o oră pentru ca tânărul să fie de acord să coboare. În timp ce bărbatul vorbea la telefon cu apropiaţii, pompierii l-au fixat cu mijloace de salvare pentru a evita căderea în gol a persoanei.

Operațiunea de salvare a durat aproximativ o oră, aceasta sfârșindu-se după ce pompierii l-au coborât treptat de la înălţime asigurându-l cu o funie de protecţie. La final bărbatul a fost preluat de medici, iar cazul este investigat de poliţie.

Potrivit IGSU în ultimelor 24 de ore angajaţii IGSU au intervenit în 20 situaţii de risc. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgenţă Serviciul 112 în cazul în care surprind o situaţie excepţională.

loading...

Comments are closed.