(video) Vals la protest! Poliția în DIALOG direct cu cetățenii, o doamnă protestatară a invitat la vals un polițist

serviciul dialog, gheorghe cavcaliuc, inspectoratul de politie, politia nationala, proteste moldova, proteste pasnice

Poliția Națională a lansat serviciul Dialog, care are ca scop consolidarea relațiilor dintre poliție și cetățeni, contribuind la eficiența comunicării cu societatea și asigurarea unui climat de siguranță publică.

Cel mai bun exemplu care demonstrează eficiența acestui program a fost postat de către șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc. Un polițist, participant al serviciului Dialog a dansat un frumos vals cu o doamnă prezentă la protestul de la CSJ.

Doamna l-a întrebat pe polițist dacă nu este împotrivă să valseze un pic, căci de mult timp își dorește să danseze cu un ofițer. Polițistul, fiind comunitar, chiar dacă era în uniforma de serviciu, a trecut de la DIALOG la dans și noi zicem că este o relație frumoasă între cetățeni și polițiști. Și dansul a fost excelent!” scrie Cavcaliuc pe Facebook.

În aceeași postare, șeful adjunct al Poliției Naționale, mulțumește cetățenilor și organizatorilor că au protestat pașnic și nu au admis violențe. Cavcaliuc a adăugat că Poliția Națională este interesată să îmbunătățească permanent serviciul de siguranță pe care îl prestează în interesul tuturor cetățenilor, invitând aceștia să păstreze relația corectă și transparentă.

Total
0
Shares
Total
0
Share