VIDEO: Vicepretorul din sectorul Ciocana împarte pliante electorale pentru blocul ACUM

Dorin Istrati, vicepretor Ciocana, Chișinău, Municipiu, Alegeri, Campanie elctorală, Încălcări electorale, Împarte Pliante, Blocul ACUM, Codul Electoral, Funcție de demnitate publică,

Într-un video postat pe facebook de către fostul primar interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, apare Vice-Pretorul sectorului Ciocana, împărțind fluturași electorali pentru candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

În video postat pe pagina lui Ruslan Codreanu, care a fost publicată încă în campania electorală din primul tur, vedem cum o persoană care pare a fi Vicepretorul sectorului Ciocana, Dorin Istrati, este implicat activ în campania electorală la alegerile locale generale din municipiul Chișinău.

„Între timp în Chișinău – Vicepretorul din sectorul Ciocana împarte pliante electorale pentru blocul ACUM, iar Pretorul de la Râşcani împarte foițe pentru PSRM.” a scris Ruslan Codreanu.
Fostul Interimar se mai întreabă ironic „dacă toate problemele sunt deja rezolvate. Cele 7 Grădinițe așa și au fost “deschise”, parcuri “finalizate”, problema alimentației în instituțiile preșcolare “soluționată”, orașul este “pregătit” de iarna, utilaje de deszăpezire “cumpărate”. Deja simțim cum trăim mai bine. Avem un oraș ca un boboc de floare! De ce nu de împărțit pliante electoarele, când deții o funcție de demnitate publică?!” 

Amintim că la începutul campaniei, Andrei Spânu, Secretarul General al Guvernului Maia Sandu, a declarat că ,,Acest Guvern nu va tolera implicarea funcționarilor publici și a angajaților statului în campania electorală în timpul programului de lucru. De asemenea, nu va admite nici într-un caz utilizarea resurselor administrative”. Se pare totuși, că aceste declarații nu au vizat și concurenții electorali ai Blocului ACUM.

Total
0
Shares
Total
0
Share