(video) Vlad Plahotniuc își avertizează oponenții! “Nu vă agitați, o să am grijă de toți”

Vlad Plahotniuc, Prima Casa 3, programul Prima Casa, Guvernul Filip, guvernarea PDM, briefing PDM, Plahotniuc in presa, program pentru familii cu copii, familii cu multi copii, familii Moldova, program pentru tineri, realitatile din Moldova

După 8 săptămâni de pauză, președintele Partidului Democrat din Moldova, a revenit în spațiul public, susținând un briefing de presă. În cadrul acestuia, liderul democraților a declarat că a ieșit să se salute cu jurnaliștii și să vadă aceștia că este totul sub control și starea sa de sănătate este una foarte bună.

“”Am venit doar să vă salut și să mă vedeți. Am auzit că sunt oameni care, din cauza unor speculații, își fac griji pentru mine. Eu sunt bine, merci, mai în formă ca oricând”, a spus șeful democraților.

Totodată, Vlad Plahotniuc a transmis și un mesaj pentru politicienii care speculează pe seama avsenței sale din viața publică. Acesta i-a îndemnat să nu se agite, spunându-le că va avea grijă el de toți.

”Curând, vine o perioadă când o să ne vedem mai des, aveți puțină răbdare. Iar politicienilor supra-excitați în grupulețe de lipsa mea le spun: „Nu vă faceți în zadar planuri mari, nu vă las eu de capul vostru, am văzut cu toții ce puteți face și, mai ales, ce nu prea puteți, așa că e timpul să revenim cu toții la normalitate”, a spus președintele Partidului Democrat din Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share