(Video) Vlad Plahotniuc: Noi, moldovenii, știm cel mai bine cine suntem, ce ne dorim și ce putem realiza!

pentru moldova, vlad Plahotniuc Noi, moldovenii, știm cel mai bine cine suntem, ce ne dorim și ce putem realiza, partidul democrat din moldova, andrian candu parlament, pavel filip guvern, drumuri bune, arena chisinau, prima casa

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a postat pe pagina sa de Facebook un video prin care îndeamnă poporul moldovean să nu mai fie dependent de alte popoare, să nu mai spere că alții vor veni să ne rezolve problemele noastre, dar avem încredere în noi înșine, să muncim zi de zi, să luptăm și împreună vom construi un stat puternic de care să fim mândri.

“Noi, moldovenii, știm cel mai bine cine suntem, ce ne dorim și ce putem realiza. Răspunsurile și soluțiile la toate provocările sunt aici, acasă și în fiecare dintre noi. Să nu uităm asta și să nu lăsăm pe nimeni, niciodată, să ne spună că nu putem” – a spus Vlad Plahotniuc.

Acest material este făcut în contextul deciziei Partidului Democrat de a promova de acum încolo o nouă doctrină politică numită a patra cale, PRO Moldova, o doctrină orientată spre interior care vine ca alternativă la cele trei existente până în prezent orientate spre exterior: pro UE, pro Rusia și pro Unire.

Vedeți în continuare video postat de liderul PDM:

Total
0
Shares
Total
0
Share