(Video) Vlad Plahotniuc: Până se trezește blocul ACUM, PDM face coaliție cu cetățenii Republicii Moldova!

Vlad Plahotniuc, PDM face coaliție cu cetățenii Republicii Moldova și continuă faptele bune, partidul democrat din moldova, pas maia sandu, blocul acum nastase, psrm dodon ion ceban, guvernul filip drumuri bune

În cadrul briefingului de presă de astăzi al Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc a anuțat cu cine va face coaliție PDM în viitorul Parlament. Dat fiind că partidele PAS și DA din blocul ACUM au refuzat propunerea PDM de a face împreună o coaliție pro-europeană, Vlad Plahotniuc a declarat că Partidul Democrat va face o coaliție cu cetățenii Republicii Moldova.

”Până alte partide își numără mandatele și se gândesc ce să facă mai departe cu ele, noi preferăm să muncim și ne gândim la prezentul și viitorul țării. Iată de ce, am avut astăzi o ședință de lucru la partid, pe agenda căreia au fost, printre altele și câteva subiecte urgente, care necesitau decizii politice, în conformitate cu angajamentele pe care Partidul Democrat și le-a asumat în fața cetățenilor”, a spus Plahotniuc.

Potrivit liderului PDM, Guvernul Filip își va asuma astăzi răspunderea pentru acordarea indemnizației unice de 600 de lei de Paști pentru bătrâni, dar și pentru indexarea pensiilor. Plahotniuc a mai spus că: ”Cetățenii pentru asta au votat partidele, nu ca ele să facă mofturi și să ducă țara din nou în alegeri anticipate. Despre alianțe politice o să mai vorbim însă, neapărat în perioada următoare, după validarea mandatelor noilor deputați”. 

Total
0
Shares
Total
0
Share