Alte știri

VIDEO // Voronin renunță la șefia PCRM: ”Deja e timpul. Trebuie de făcut schimbări”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PCRM, Vladimir Voronin nu va mai candidat la un nou mandat de președinte al Partidului Comuniștilor. Urmează să se întrunească Congresul Partidului. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul N4., scrie unimedia.md

„Congresul obligatoriu va fi anul acesta. O să facem Congres numaidecât, pentru că noi suntem deja mai mult de un an. Deja trebuie de făcut schimbări. Toată țara face schimbări, da noi să rămânem în urmă, comuniștii, nu ține de noi. Eu cred că am să fiu înțeles de colegii comuniști. Am așa un termen lung în fruntea partidului, nu sunt exemple în istoria partidelor Comuniștilor, nu e cazul. Deja e timpul. Desigur, eu nu mă compar cu înaltele figuri. Deamu e timpul. O să discutăm în partid, dar poziția mea e că deja e timpul, asta nu înseamnă că eu las partidul și uit de tot”, a declarat Vladimir Voronin.

La întrebarea „Anul acesta ați reușit ca partidul Comuniștilor să devină partid parlamentar. Ce înseamnă această retragere ?” Liderul PCRM a răspuns că „Poate asta a fost ca premisă să las în urmă partidul parlamentar”.

loading...

Comments are closed.