Alte știri

VIDEO&FOTO // Igor Dodon a vizitat satul său natal Sadova, de hramul localității

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi satul de baștină al lui Igor Dodon, Sadova sărbătorește hramul „Sfântul Nicolae”, transmite Telegraph.md

„Sadova, sat de oameni gospodari, cu o istorie de peste 600 de ani, satul în care m-am născut și am copilărit, astăzi sărbătorește hramul” spune Igor Dodon

Liderul PSRM, alături de primarul localității, Tudor Anghel a participat la slujba de sfințire a răstignirii și a inscripției cu denumirea localității, amplasată la intrarea în sat.

Construcția răstignirii și inscripției a fost decisă împreună cu consătenii pentru a oferi un aspect mai frumos satului. „Sunt sigur că aceasta va deveni Cartea de vizită a localității.” scrie Igor Dodon

Liderul PSRM a transmis sincere felicitări locuitorilor satului său natal cu ocazia hramului localității, dorindu-le ca Sfântul Nicolae să îi ocrotească de toate primejdiile.

Dodon amintește că pe parcursul ultimilor ani, cu suportul localnicilor și al său personal au fost reabilitate și construite mai multe drumuri, restaurată și amenajată fântâna și răstignirea din centrul satului, precum și Monumentul eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

De asemenea, au fost implementate mai multe proiecte de infrastructură, iar în prezent în proces de demarare este un proiect de instalare a tomberoanelor de colectare gratuită a deșeurilor de la săteni și de lichidare a gunoiștii din localitate.

”Mă mândresc că împreună cu sadovenii am reușit să ne implicăm în dezvoltarea localității. Vom continua realizarea unor asemenea acțiuni și îi îndemn pe toți cetățenii să contribuie la amenajarea și dezvoltarea localităților de baștină.

La mulți ani, Sadova!” scrie Igor Dodon.


Citește și: Cavcaliuc răspunde liderului PAS: Lista candidaților voștri este murdară dar nu campania electorală

loading...

Comments are closed.