Violeta Ivanov a depus la CEC listele cu semnături

Violeta Ivanov, desemnată de Partidul Șor pentru a candida la alegerile prezidențiale, a depus la Comisia Electorală Central listele de subscripție cu semnături în susținerea sa. Listele conțin aproape 25 de mii de semnături, transmite Telegraph.md, cu referire la Albasat.md

După depunerea setului de acte, Violeta Ivanov a declarat pentru presă că „semnăturile au fost colectate într-un mod minuțios, cu respectarea tuturor măsurilor de precauție, deoarece prioritate a fost sănătatea și nu semnăturile”. „Sunt sigură că toate corespund legislației și condițiilor care au fost înaintate de către CEC. Vom aștepta înregistrarea și deja suntem gata nemijlocit pentru campania electorală – data de 2 octombrie, când pornim cu strategiile”, a notat Violeta Ivanov.

Documentele și listele de subscripție urmează să fie verificate în decursul a șapte zile, după care CEC va decide înregistrarea sau neînregistrarea candidatului.

Până acum, în cursa prezidențială au fost înregistrați: candidatul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi, candidatul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, și candidatul Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu.
Totodată, s-a respins înregistrarea în calitate de candidat a liderului Partidului Politic Pro Moldova, Andrian Candu. Hotărârea CEC a fost contestată în instanța de judecată.

Ieri, la CEC au fost depuse listele de subscripție cu semnăturile în susținerea lui Igor Dodon.

PPDA cere demisia judecătorilor corupți, în special a președintelui Curții de Apel Chișinău

Total
0
Shares
Total
0
Share