Politic

Violeta Ivanova a solicitat Procuraturii să-i permită să meargă la înmormântarea mamei sale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fosta deputată, Violeta Ivanov a solicitat procurorului, care gestionează cauza penală în care este învinuită, să-i permită să se prezinte la înmormântarea mamei sale. Informația a fost confirmată de procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare din cadrul Procuraturii Generale, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Procurorul de caz urmează să examineze cererea doamnei Violeta Ivanov, iar în cazul în care îi este acceptată solicitarea, dumneaei urmează să se prezinte la data înmormântării împreună cu escorta. În cel mai scurt timp, cererea urmează să fie revizuită. Cel mai probabil cererea va fi acceptată, suntem și noi oameni și înțelegem”, a declarat Mariana Cherpec.

Menționăm că mama Violetei Ivanov a decedat, iar anunțul a fost făcut de Partidul Șor. Colegii fostei deputate au transmis un mesaj de condoleanțe, speculând pe faptul că tragedia ar avea legătură cu reținerea vicepreședintei Partidului Șor. Precizăm că, Violeta Ivanov a fost plasată în izolatorul CNA pentru 20 de zile, vineri, 4 februarie, fiind cercetată penal în dosarul îmbogățirii ilicite a celor 13 foști deputați transfugi.

loading...

Comments are closed.