Viorel Țopa din Germania, către Năstase și Maia Sandu: “Guvernarea se îngloadă. Tot mai adânc, zi de zi”

Viorel Țopa despre Alianța ACUM-PSRM, AIE-urile au dezamăgit în ani, pe când actualii în săptămâni, victor si viorel topa, viorel topa germania, andrei nastase victor topa, dosarul lui viorel topa

Guvernarea se îngloadă. Tot mai adânc, zi de zi. Se pare că nu a înțeles pentru ce au venit la putere. Acesta este mesajul postat de omul de afaceri Viorel Țopa, stabilit în Germania. În acest context, Țopa vine cu un șir de sugestii pentru Năstase și Maia Sandu, sugestii pe care le redăm în continuare:

  1. Nu e nevoie de multe sarcini — destituirea pilonilor regimului e unica prioritate — nu povestiți despre restul dacă aici e paralizie.
  2. Nu e nevoie de multe criterii de destituire și neadmitere în funcții — „colaborarea cu regimul” (în orice formă) e criteriul primordial.
  3. Nu e nevoie de multe criterii de numire — lupta cu regimul în timpul regimului e garanția că nou-numiții chiar vor face ceva.
  4. Nu e nevoie de concursuri, petrecute pe condițiile sistemului, cu candidații sistemului, pentru a „lupta cu sistemul” — nu e nevoie de o guvernare nouă, care deleagă numirea celor mai importante poziții sistemului vechi.
  5. Nu e nevoie de atâta vorbăraie, declarații, briefinguri, parade și cuvântări despre „cum trebuie” — faptele ar fi de ajuns și fără cuvinte.
  6. Nu e nevoie de noua guvernare, dacă ea vine nu să demonteze organele represive, dar să le preia — precedenta guvernare era mai indicată pentru asta.
  7. Nu e nevoie ca ong-iștii și hippioții să devină noua nomenclatură, îndepărtând adevărații luptători cu regimul, ca puii de cuc din cuib.
  8. Nu e nevoie de lucrat 20 de ore pe zi, ultimele 50 de zile, dacă nu se poate îndoi niciun deget din acțiunile prioritare.
  9. Nu e nevoie de compensat cu demagogie și lucruri secundare lipsa progreselor pe sarcinile primordiale — lumea nu e oarbă, și nici idioată.

Lista poate fi continuată, a spus Viorel Țopa, care se află în prezent la Frankfurt.

Amintim că numele lui Viorel Țopa este cunoscut opiniei publice la pachet cu numele lui Victor Țopa, nașul de cununie a lui Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM.

Maia Sandu, Andrei Năstase, PPDA, PAS, Platforma DA, ACUM, ACUM DA PAS, PAS cu DA, mercur in singe, otraviti cu mercur, tentativa de omor cu mercur, metale grele in singe, maia sandu crede ca a fost otravita, Nastase otravit, Nastase la Carmelo, restaurante scumpe Chisinau, somon, fructe de mare

Total
0
Shares
Total
0
Share