Vitalie Călugăreanu trage un semnal de alarmă: Primarii care au slujit lui Filat și Plahotniuc vor candida la toamnă din partea Platformei DA și PAS

PDM, Primari de nadejde, primari Platforma DA, PAS, Maia Sandu, primari parasesc PDM, PPDA, ACUM, blocul ACUM, Plahotniuc, Vitalie Calugareanu

Jurnalistul Vitalie Călugăreanu a tras un semnal de alarmă, publicând și mai multe conversații purtate cu diverși oameni, că acei primari ai PDM care recent au semnat declarații pentru “Apărarea Republicii Moldova”, adică împotriva Maiei Sandu, Andrei Năstase și Igor Dodon, sunt astăzi promovați activ de noua guvernare.

Din conversațiile postate de Călugăreanu, vedem că oameni a căror identitate a fost ascunsă, îi confirmă jurnalistului că primarii care au fost aleși pe listele PLDM-ului și PD-ului, deja s-a decis că la alegerile locale din această toamnă vor candida din nou, dar deja din partea Platformei DA.

“Salutare. Comuna Lingura raionul Cantemir, primarul Sîrbu Ion a fost 8 ani ales din partea PLDM. Acum 4 ani a fost ales din partea PDM. În octombrie urmează să candideze din nou din partea Platformei DA. Cum e posibil să-l primească nu am idee. La fel și consilierii PD.” se spune într-un mesaj.

“Dimineața am semnalat o tendință a foștilor slujitori ai lui Plahotniuc (cel acuzat de noua putere de uzurpare.. bla-bla-bla) de a se lipi de “ai noștri”… și, pe parcursul zilei, am primit mai multe semnale de la alegători, care confirmă această tendință a unor veșnici primari de a se linguși (de a schimba cozorocu) pe lângă noua putere… Culmea, printre cei care încearca să se lipească de noua guvernare sunt și semnatari ai acelei declarații “pentru apărarea Republicii Moldova” (în apărarea PD), apărută ca un cuțit spate în cele mai grele momente în care încercam să scăpăm de Plahotniuc.

O sa postez mesajele primite de la alegători aici, blurându-le numele (pentru că nu am acceptul lor de a le face publice)…”, a scris Vitalie Călugăreanu pe pagina sa de facebook.

Călugăreanu a atras atenția că anterior, Maia Sandu, declara că nu va colabora cu cei care se lingușesc și care își schimbă pălăria odată cu puterea.

„Îi îndemn pe toți cei care au obișnuința de ași asigura un loc confortabili, lingușindu-se pe lângă șefi, să înceteze. Noi apreciem oamenii sinceri și corecți, nu cei care își schimbă pălăria odată cu puterea. Iar cei care au servit fostul regim prin abuzuri și punând la cale tot felul de scheme dubioase trebuie să plece. Nu vom putea colabora din cauza toleranței zero la corupție a noii guvernări”, declara Maia Sandu pe data de 17 iunie 2019.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share