Politic

Vlad Bătrîncea: ”Bani pentru studenți, pensionari, agricultori, medici nu sunt, dar sunt sute de miliarde de lei pentru structuri care deservesc astăzi guvernarea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Guvernarea PAS refuză să ofere bani pentru susținerea pensionarilor, agricultorilor medicilor, cetățenilor din grupurile vulnerabile pentru a da miliarde de lei structurilor care astăzi deservesc puterea, a declarat vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM Vlad Batrîncea.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Bani pentru studenți, pensionari, agricultori nu sunt, pentru medici nu sunt, dar sunt sute de milioane și miliarde de lei din banii publici destinați ministerelor noi, Cancelariei de Stat, Curții Constituționale, SPPS, SIS și altor structuri care deservesc astăzi guvernarea. Adică, din banii cetățenilor sunt întreținute instituțiile de partid”, a spus Batrîncea.

Amintim, majoritatea PAS a refuzat să includă pe ordinea de zi a Parlamentului toate proiectele Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Printre acestea și aplicarea cotei zero la venitul reinvestit pentru mediul de afaceri.

Totodată, potrivit unui proiect de hotărâre de Guvern, din bugetul de stat vor fi alocate aproape 100 de milioane de lei pentru premiile anuale alocate ministerelor, Curții Constituționale și altor instituții. Alte peste 114 milioane de lei destinate premiilor anuale vor fi transferate în bugetele locale.

loading...

Comments are closed.