Politică

Vlad Bătrîncea: „Dacă cade actualul guvern, mergem la judecata poporului”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deputatul socialist Vlad Bătrîncea a venit cu o reacție la evenimentele actuale din jurul Aeroportului Internațional Chișinău, dosarul furtului miliardului și încercările de demitere a Procurorului General, transmite Telegraph.md

Astfel, Bătrîncea consideră că în spatele acestor evenimente ar sta ex-liderul democrat Vlad Plahotniuc, care încearcă să distrugă majoritatea parlamentară, cumpărând deputați.

Motivul acestor acțiuni, ar fi în primul rând conform lui Bătrîncea, destitirea de către grupul Candu-Șor a actualuiui Guvern, pentru ca să se stopeze investigațiile în dosarul miliardului, or aceste investigații i-ar aduce pe actualii lderi a acestor grupuri, pe banca acuzaților.

Din același motiv, conform lui Bătrâncea se încearcă și demiterea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo.

„Asta speră Plahotniuc și sculele lui din Parlament, Candu și Pro-Șor. Doar că țara nu doarme, Guvernul lucrează să întoarcă Aeroportul Chișinău concesionat ilegal, procurorii independenți avansează în dosarul furtului miliardului și vin cu noi capete de acuzare la adresa capului Mafiei, Plahotniuc, cu noi acuzații la adresa fugarului, Ilan Șor, dar și sunt tot mai aproape de alți foști și actuali demnitari implicați în furtul secolului.

Țara nu doarme, iar poporul așteaptă să se facă dreptate după mulți ani când s-a mimat investigarea miliardului, după ce Mafia a pus pe spatele cetățenilor miliardul furat.

Țara nu doarme, iar cetățenii așteaptă să fie întors Aeroportul care a ajuns ilegal în aceleași buzunare ale Mafiei. Nu doarme, însă, nici Mafia, care cumpără deputați ca să distrugă majoritatea parlamentară.

Mafia nu doarme niciodată și încearcă să dea jos Procurorul General prin intermediul Curții Constituționale, doar pentru a scăpa de dosarele și pedeapsa meritată. Mafia poate fi învinsă și asta vom face. Dacă vor distruge majoritatea parlamentară, vom încerca să facem o nouă majoritate anti-Mafie, în care să nu se regăsească Candu-Șor, inclusiv pentru a duce la bun sfârșit începuturile bune de lupte cu bandiții. Locul lor este la dubă! Și acolo vor ajunge.

Dacă pică actualul guvern și nu se reușește formarea altuia, mergem la judecata poporului, să aleagă cetățenii cine să-i reprezinte în Parlament: cei care sunt alături de oameni, de țară ori Mafia? Noi vom învinge, poporul va câștiga!” menționează Bătrîncea, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Reacția lui Ion Chicu la avertismentul Mitropoliei Moldovei privind vaccinarea și „nanocipurile”

loading...

Comments are closed.