Politică

Reacția lui Ion Chicu la avertismentul Mitropoliei Moldovei privind vaccinarea și „nanocipurile”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție privind avertismentul Mitropoliei Moldovei despre faptul că prin vaccinul contra COVID-19, oamenilor li s-ar putea implanta microcipuri pentru a-i controla, transmite Telegraph.md

Chicu afirmă că acest fapt reamintește cât de important este restabilirea sistemul de educație/învățământ în țară, pentru că într-o societate elevată asemenea „avertismente” nu ar avea cum să apară.

„Doamne iartă-mă și păzește-mă de păcate. Și dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva.

Să fim milostivi și înțelegători. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată de puterea instinctelor, ispitelor și rătăcelelor.

Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii.”, afirmă Chicu într-o postare pe Facebook.

Amintim că sinodul mitropoliei supuse canonic patriarhiei ruse cere premierului Chicu, președintelui Igor Dodon și președintei parlamentului, Zinaida Greceanîi, să nu oblige populația să se vaccineze contra virusului COVID-19, în cazul în care un asemenea vaccin va fi dezvoltat. Preoții ortodocși se tem că, odată cu noul vaccin, în organismul uman pot fi introduse „nanocipuri” sau alte „dispozitive” cu efecte adverse.

Citește și: Declarație: Politicul moldovenesc trece printr-o perioadă turbulentă și e nevoie ca toți liderii să se consolideze împotriva mafiei lui Plahotniuc

loading...

Comments are closed.