Vlad Cebotari îl contrazice pe Usatîi: Fracțiunea PDM nu se dezbină

Vlad Cebotari îl contrazice pe Usatîi, Fracțiunea PDM nu se dezbină, deputatii pdm, partidul democrat din moldova, renato usatii vlad plahotniuc, 

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a făcut o nouă declarație care a atras atenția opiniei publice. Potrivit lui, azi-mâine vor pleca 8 sau 9 deputați de la PDM și se vor alătura alianței ACUM-PSRM. Drept reacție, vicepreședinte Partidului Democrat din Moldova, Vlad Cebotari, l-a asigurat pe Usatîi și pe toți restul că fracțiunea PDM rămâne unită în Parlament.

“Ca și mulți colegi de ai mei, sunt surprins de declarația dlui Renato Usatâi de astăzi. Mă bucur că PDM reprezintă un mare interes pentru oameni și societate. Oamenii știu PDM ca o forță unită, puternică, cu gândul și fapta pentru oameni. Fracțiunea PDM din Parlamentul RM nu se dezbină, este integră și transmite urări de bine tuturor, chiar și celor care nu ne doresc să rămânem așa cum suntem, pe drumul cel bun”, a scris Vladimir Cebotari pe facebook.

Totodată, liderul PN a mai spus că cei 3 deputați independenți își vor prezenta demisia, ca să fie aleși în loc alții mai comozi pentru majoritatea parlamentară. Scopul ar fi ca coaliția PSRM-ACUM să se mărească de la 61 la peste 67 de deputați, iar în acest fel vor exista suficiente voturi pentru a fi schimbată Constituția. La moment, nici Dodon, nici Maia Sandu și nici Năstase, nu au comentat declarațiile lui Usatîi.

Total
0
Shares
Total
0
Share