Politic

Vlad Filat s-a săturat de trollii din curtea Maiei Sandu. Mesajul pentru șefa PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printre multe ticăloșii săvârșite de Plahotniuc și camarila sa se numără și infectarea spațiului public și a celui din social media cu tot felul de troli și interpuși folosiți pe post de săgeți contra adversarilor politici. Acestui linșaj au căzut victimă de-a lungul timpului, în egală măsură, Andrei Năstase, Maia Sandu, diferite persoane incomode, inclusiv Vlad Filat, scrie chiar liderul PLDM pe pagina sa de pe Facebook, după atacurile la care este supus în ultima perioadă.

Ce s-ar putea întâmpla după alegeri? Maia Sandu pregătește un maidan moldovenesc

”Din păcate, observ că practica folosirii interpușilor, din presă sau a unei părți din auto-intitulata societate civilă, s-a perpetuat și de către unele partide, care pe vremuri condamnau aceste acțiuni”, a transmis Vlad Filat, fiind o aluzie clară în adresa Partidului Solidaritate și Acțiune al Maiei Sandu.

”De asemenea, atacurile furibunde și folosirea limbajului suburban pe social media încep să depășească orice limită. Nicio bătălie politică nu justifică atacurile la adresa copiilor și a vieții de familie”, menționează liderul PLDM.

”Înțeleg că revenirea mea în arena politică deranjează pe foarte mulți și nu am nici o problemă să fiu atacat dar, cred că transformarea copilului meu în țintă depășește orice limită. Fac apel la toți politicienii și competitorii din prezidențiale să renunțe la astfel de jocuri murdare deoarece astfel de tehnici nu vor da rezultatele scontate. Nu este normal să ceri contracandidaților politici să nu atace, iar susținătorii tăi din presă și ong-uri să-ți facă treaba murdară. Totuși, viața va continua și după aceste alegeri!”, a mai transmis liberal-democratul Maiei Sandu.

Un selfie cu președintele. Ce trebuie să faci pentru asta

loading...

Comments are closed.