Vlad Plahotniuc, după ședința PDM: deputatul Cornel Dudnic a fost avertizat! Ce s-a întâmplat cu consilierul PDM de la Briceni 

pdm vlad plahotniuc, moldova, edelweiss, candu, filip, reforme proeuropene

Cornel Dudnic, deputat în Parlamentul RM, a fost avertizat azi în cadrul ședinței partidului că în PDM nu sunt acceptate declarații virulente. Vlad Plahotniuc i-a cerut deputatului să evite pe viitor astfel de abordări, în contextul în care zilele trecute Dudnic era gata să facă uz de armă pentru a apăra Găgăuzia de o eventuală Unire.

“Partidul Democrat nu obișnuiește să cenzureze membrii săi pentru opiniile pro sau contra unor subiecte, fiecare are dreptul la opinia lui personală. Totodată, Partidul Democrat nu acceptă instigarea la violență, mai ales declarații, care implică, chiar și la nivel ipotetic, folosirea forței sau a armelor”, a declarat liderul PDM.

Totodată Partidul Democrat a condamnat comportamentul consilierului local Iurie Groza, care recent a comis un grav accident în satul Corjeuţi, raionul Briceni.

“Astăzi am pus în discuție cazul accidentului regretabil, comis de consilierul local Iurie Groza, la Briceni. Partidul Democrat condamnă cu fermitate comportamentul acestuia, atât dinainte de accident, când s-a urcat la volan în stare de ebrietate, cât și ulterior, prin fuga de la locul accidentului. Nu vom tolera niciodată un asemenea comportament iresponsabil și laș din partea nimănui”, a spus Vlad Plahotniuc.

Prin urmare, la ședința de azi a PDM s-a cerut excluderea consilierului Groza din rândurile Partidului Democrat.

Total
0
Shares
Total
0
Share