Vladimir Cebotari despre acțiunile PSRM-ACUM: Au început un purgatoriu obraznic, contrar oricărei proceduri legale

Vladimir Cebotari despre acțiunile PSRM-ACUM, Au început un purgatoriu obraznic, contrar oricărei proceduri legale, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova, partide parlament 2019, 
Vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Cebotari, a oferit astăzi un interviu în care a vorbit despre revenirea deputaților democrați în Parlament și despre următoarele acțiuni ale PDM în calitate de partid de opoziție. 

“Noi am spus tot timpul că ne conformăm deciziilor Curții Constituționale – ne plac ele sau nu ne plac, avem puncte diferite de vedere de cum s-au luat sau ce decizii se iau, deciziile se execută. De aceea, noi ne conformăm, pentru că așa este să fie normal, și începem lucrul ca o opoziție puternică, vrem să facem viața politică – așa cum a spus un coleg de-al nostru democrat în Parlament – mai interesantă”, a spus Vladmir Cebotari. 

Potrivit lui, noua coaliție de guvernare PSRM-ACUM a început un purgatoriul obraznic, contrar oricărei proceduri legale. “Purgatoriu cu o astfel de dictatură și autoritarism probabil organele noastre executive n-au mai văzut cred din timpul, nici nu știu… începutul anilor 2000 sau altă perioadă”, a spus democratul.

Vladimir Cebotari a mai declarat că este suficient să ascultați câteva conferințe de presă ale Maiei Sandu sau ieșirile încă pe Facebook ale lui Andrei Năstase și totul vă va fi clar. “Să vedeți ce amenințări sunt acolo. Sau întrebați și colegii noștri, inclusiv deputați sau nedeputați unii deja, despre discuțiile pe care le au în privat cu prietenii sau cei aplaudați în plenul Parlamentului, atunci când erau văzuți drept mari eroi ai națiunii și o să înțelegeți despre ce fel de acte de persecutări sau cu care persecutări sunt amenințați – fizice ș.a.m.d. Sau acțiunile absolut ilegale ale bodyguarzilor lui Andrei Năstase în privința unor oameni din sectorul justiției și o să înțelegeți la ce stare noi am ajuns”, a declarat Cebotari. 
 
Totodată, vicepreședintele PDM afirmă că trebuie făcute presiuni asupra liderilor ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, dar și asupra organelor de drept să vină în plenul Parlamentului cu o solicitare de a se ridica imunitatea asupra Președintelui Dodon… În continuare puteți asculta interviu integral oferit de Cebotari pentru Europa Liberă (în format audio). 
Total
0
Shares
Total
0
Share