Alte știri

Vladimir Putin a divulgat cu ce ser s-a vaccinat și de ce nu a publicat video: ”Dar dacă vaccinul nu se făcea în mușchiul mâinii, tot trebuia să arăt?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vladimir Putin a ales să se vaccineze cu Sputnik V împotriva COVID-19, informează Realitatea.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Declarația a fost făcută în cadrul „Liniei Directe” care, deși e una tradițională, nu a avut loc timp de 2 ani și e o premieră pentru cetățenii ruși care au ocazia să-i acorde întrebări președintelui. Una din întrebări a fost de ce nu s-a publicat un video în care se vede cum liderul Kremlinului este vaccinat?

„Dacă eu am spus că m-am vaccinat, înseamnă că m-am vaccinat. … Dar dacă vaccinul nu se făcea în mușchiul mâinii, tot trebuia să arăt video?”, a declarat Vladimir Putin în cadrul liniei moderate de două prezentatoare TV care activează la posturi federale.

Inițial, nu a vrut să divulge ce vaccin a ales, pentru că ar fi fost rugat, astfel încât între cetățeni să nu se creeze preferințe.

A ținut să menționeze că și Epivaccorona, și Sputnik V sunt eficiente, vaccinuri disponibile în țară în perioada în care s-a vaccinat, însă într-un final a recunoscut că ales Sputnik V. S-a condus după „propriile cunoștințe și viziuni”. În plus, a spus că odată ce forțele armate s-au vaccinat cu acesta, el fiind comandat suprem le-a urmat decizia.

A mai povestit că nu a avut reacții adverse și a aruncat o piatră în grădina europenilor.

„Eu nu susțin vaccinarea obligatorie, dar îndemn populația să se vaccineze. La noi, nu sunt înregistrate reacții adverse de la vaccin, așa cum sunt generate după injecția cu AstraZeneca sau Pfizer”.

Citește și: Autoritățile din Los Angeles recomandă cu tărie ca toată lumea să poarte măști în interior

loading...

Comments are closed.