Vladimir Voronin consideră că Andrei Năstase și Maia Sandu vor să vină la guvernare pentru a distruge țara

vladimir voronin varsta, zi de nastere voronin, presedintii republicii moldova
 

Atacurile şi intimidările din partea membrilor blocului creat de PAS şi PPDA asupra alegătorilor incomozi nu sunt o noutate. O spune liderul comuniştilor, Vladimir Voronin, potrivit căruia, Maia Sandu şi Andrei Năstase vor să ajungă la guvernare pentru a distruge ţara. Preşedintele PCRM consideră că cei doi nu au demonstrat nimic bun de-a lungul activităţii lor.

“Ce aşteptaţi voi de la Maia Sandu? Fata asta o să taie tot ce i se va spune să taie. O tăiat toate şcolile, au tăiat tot sub lozincile acestea de economie, optimizare. Cu Maia, cu Marusea asta e complicată situaţia”, a declarat Voronin, transmite Publika.md

Voronin l-a luat la ochi şi pe Andrei Năstase despre care spune că nu făcut nimic pentru ţară: “Sunt oameni care ştiu a construi, ştiu a face lucruri bune, normale şi pentru ei şi pentru ţară. Dar sunt şi oameni pe care îi numesc că mâinile nu le cresc de acolo de unde trebuie. Nu au demonstrat nimic nici Năstase, nici Maia Sandu, niciodată. Nici pe o dimensiune, nici într-o situaţie.” 

Maia Sandu şi Andrei Năstase nu au răspuns la telefon pentru a comenta aceste acuzaţii.

Anterior, liderul PPDA, Andrei Năstase a manifestat comportament agresiv la Criuleni. Politicianul nu a ezitat să ridice vocea la cetăţeni şi, aşa cum îşi permite deseori, a recurs la atacuri şi intimidări numai ca să fugă de răspuns. Năstase a fost surprins cum ridica vocea şi le dădea lecţii de conduită în spaţiul public şi locuitorilor din Dubăsarii Vechi.

După aceste situaţii, vicepreşedintele Partidului Democrat, Andrian Candu i-a transmis lui Năstase un mesaj în care îi spune că în Moldova nu e loc pentru politicieni care înjură şi atacă cetăţenii, iar cei care comit astfel de derapaje ar trebui să-şi găsească o altă ocupaţie.

Total
0
Shares
Total
0
Share