Voce din diaspora: Andrei Năstase, clona extremistului Grigore Petrenco!

Andrei Nastase, Grigore Petrenco, Petrenco azil politic in Germania, Ana Ursachi, Platforma DA, jos tarifele, flashmob la ANRE, ANRE anunta ieftinirea gazelor, preturi noi pentru comnbustibil, plafonul preturilor pentru doua saptamani, Tudor Copaci

7 martie – începutul sfârşitului pentru Andrei Năstase.
Nu v-ați întrebat în ultimul timp ce mai face “protestatarul” Grigore Petrenco şi cum îşi duce viața în Germania: într-o țară “bâhlită moral şi politic”?
Dacă vă este dor de tovarăşul Petrenco sau de acțiunile stradale pe care le organiza, în ultimii ani, împreună cu grenaderii comsomolişti ce-l înconjurase, atunci puteți să trageți cu ochii la acțiunile politice ale lui Andrei Năstase.
Domnul Năstase este o clonă de-a tovarăşului Petrenco şi tinde să captureze evidența publică prin prisma acțiunilor stradale.
Sper că mai țineți minte cum Grigore Petrenco şi-a început cariera de protestatar cu pichetări în fața sediului ANRE – exemplu preluat azi de Andrei Năstase.
Ce s-a întâmplat pe urmă a fost doar o parodie de proteste anti-europene, anti-Plahotniuc şi anti-TOT, prin care Petrenco a încercat să stropească societatea cu agitație şi isterie la fiecare metru pătrat al oraşului Chişinău. Agitația şi isteria sunt nişte instrumente de ordin biblic pentru activitatea politică a unui radical.
O simbioză extraordinară şi o coincidență politică – Andrei Năstase tinde să se transforme într-un radical şi încearcă să-şi îngraşe ratingul nesemnificativ în topul politicienilor moldoveni după modelul Petrenco, care la fel se bucura în sondaje de o audiență socială de 2%.
Finalul, însă, nu a fost cum şi l-a închipuit domnul Petrenco. Propriul radicalism i-a creat impotență politică, iar sponsorii din umbră i-au cântat prohodul politic.
La fel o să se întâmple şi cu Andrei Năstase. Nu poate un radical să obțină lauri politici şi să dicteze legea din țară. Prohodul lui Andrei Năstase deja s-a dezlănțuit, iar peceta de inadecvat politic nu o poți combate cu nici un protest sau o acțiune de stradă.
Întrebarea esențială este când Andrei Năstase o să emigreze definitiv în Germania şi o să se alăture lui Grigore Petrenco? Doar sângele apă nu se face; clonele în veci vor fi clone!
Amin.

autor: Teodor Bucătari 

Total
0
Shares
Total
0
Share