Externe

Zece ani de închisoare pentru „viol online”. Vezi ce înseamnă asta!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat din Suedia a fost condamnat la zece ani de închisoare, după ce a obligat zeci tinere să întrețină acte sexuale pe internet. Zeci de adolescenți cu vârste sub 18 ani au fost șantajați de bărbat să se masturbeze pe internet, în timp ce acesta se uita, relatează Euronews.

El a fost găsit vinovat de „viol online”, așa cum a fost descrisă faptele sale, fiind pentru prima oară când o persoană din Suedia este conamndată pentru astfel de fapte care au avut loc în mediul online, scrie Publika.

Bjorn Samstrom, în vârstă de 41 de ani de ani, a fost găsit vinovat de hărțuire și agresiune sexuală. În perioada 2015 – 2017, el a obligat 27 de adolescenți din Canada, Marea Britanie și Statele Unite să întrețină acte sexuale în mediul online.

El a amenințat 26 de fete și un băiat, toți cu vârstele sub 15 ani, că o să pună fotografii compromițătoare cu ei pe site-uri pentru adulți sau că o să le omoare rudele, dacă nu întrețin acte sexuale în fața camerei web. În acest timp, el privea totul de acasă, din Suedia.

El a fost găsit vinovat de „viol online”. Potrivit legilor suedeze, violul nu înseamnă doar obligarea fizică a unei persoane să întrețină relații sexuale, astfel că bărbatul a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru faptele sale.

În fața instanței, el a recunoscut că a forțat tinerii să facă acte sexuale pentru el, însă a negat că acțiunile sale ar fi însemnat „viol”.

loading...

Comments are closed.