Alte știri

Ziarele Maiei Sandu la fel au fost tipărite la „Universul” deși contractul a fost semnat cu același „EditTiparGrup”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful staff-ului candidatului Igor Dodon, Vlad Bătrâncea a declarat în cadrul unei conferințe de presă că scandalul de la tipografia Universul a fost organizat de contracandidata, Maia Sandu știind foarte bine situația și procedura editurii EditTiparGrup care subcontractează tipografia Întreprindere de Stat Universul.

Potrivit lui Vlad Bătrâncea, contracandidata Maia Sandu ar fi contractat exact aceeași tipografie SRL „EditTiparGrup” ca și Igor Dodon. Respectiv, Bătrâncea declară că echipa Maiei Sandu cunoștea cu lux de amănunte procedura, care ar fi perfect legală, aplicată de EditTipar Grup, care subcontractează „Universul” în momentele când nu fac față la fluxul de comenzi pe care îl au.

Bătrâncea spune că și ziare de ale Maiei Sandu au fost tipărite la Universul, însă, spune Bătrîncea, ei nu au sabotat procedura și nu au blocat materialele cum au procedat ieri staff-ul Maiei Sandu.

„Manipularea cu materialele s-a dovedit a fi un fals, ceea ce-i caracteristic staff-ului Maiei Grigorievna.” a declarat Bătrâncea.

Vlad Bătrâncea a mai declarat că acțiunea deputaților PAS a avut intenția de a bloca activitatea electorală a susținătorilor lui Igor Dodon prin arestarea materialelor.

loading...

Comments are closed.