Politic

Zici că-s frați! Iată cu ce actor seamănă izbitor noul Ministru al Economiei, Chiril Gaburici

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi a avut loc inaugurarea noilor miniștri dar și depunerea jurămintelor de către aceștia. Unul din protagoniștii evenimentului a fost ex prim-ministrul și totodată noul Ministru al Economiei, Chiril Gaburici.

Din motiv că a lipsit mai mult timp din spațiul public, azi persoana sa a stârnit interes sporit. Bloggerul Corneliu Gandrabur a observat o asemănare dintre Chiril Gaburici și unul dintre cei mai renumiți actori de comedie. Este vorba despre britanicul Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul lui Mr. Bean.

Menționăm că merge vorba despre asemănările fizice și nicidecum nu a fost scopul să punem la îndoială calitățile manageriale sau aptitudinile noului Ministru al Economiei.
Gaburici, mr. Bean

Chiril Gaburici a ocupat funcția de prim-ministru între 18 februarie și 22 iunie 2015. La data de 19 decembrie 2017, președintele Partidului Democrat din Moldova a făcut un anunț conform căruia 7 membri noi ai guvernului urmau să fie desemnați. În această listă se regăsea și Chiril Gaburici care va îndeplini funcția de Ministru al Economie.

loading...

Comments are closed.