Alte știri

(VIDEO) Ei sunt cei care au instalat boxele cu scutece, care l-au denigrat pe Andrei Năstase!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe redacția portalului nostru de știri a venit un mesaj de la un cetățean ce s-a prezentat ca Efim Turcu. Respectivul cetățean ne-a trimis un mesaj, însoțit de un video, care pare să fie din data de 30 iulie curent, când la Chișinău s-a organizat un protest. Din video se observă cum trei indivizi instalează lângă un pilon electric o boxă. Mai târziu, s-a văzut că în acea boxă erau mai multe scutece. Autorii au scris pe ea că scutecele sunt pentru liderul Platformei DA, Andrei Năstase.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Mai jos vă prezentăm mesajul trimis de Efim Turcu:

„Bună ziua presă liberă,
mă numesc Efim Turcu, sunt un cetățean liber și indignat de tot ceea ce se petrece la noi în țară și mai ales ce i se întâmplă în ultimul timp lui Andrei Năstase. Am fost cu toții martorii unei campanii de denigrare fără precedent. Eu am un video care sper să vă fie folositor în investigația Dvs de a găsi mizeriile de oameni care au instalat boxele cu scutece pentru domnul Andrei Năstase.
Sper mult ca acești oameni mici să fie prinși și pedepsiși conform legii.
Cred că la noi în țară este prea multă democrație, dacă oricine poate instala tot felul de mizerii și poate insulta pe oricine, fără a fi pedepsit.
Fac apel la toți cetățenii care circulau atunci prin preajmă, cu siguranță aveți camere de înregistrare în mașinile voastre, transmite-ți presei acele imagini pentru că așa făptașii vor fi găsiți mai ușor.
Domnule Andrei Năstase, respect și putere.
Sunteți singurul care reprezintă adevărata opoziție și singurul care nu ați fost membru al PLDM, PDM, PSRM, PCRM ori alt partid.
Toată speranța e în Domnia voastră!
Cu profund respect,
Efim Turcu”

Poliția a declarat încă de ieri că s-a autosesizat pe marginea acestui caz și este în căutarea făptașilor. Deasemenea, Andrei Năstase, a fost astăzi la aceste boxe și a încercat să le demonteze. Mai mult, a mers și la poliție unde a scris o plângere. Liderul Platformei DA este ținta mai multor glume, după ce la penultimul protest a apărut în fața mulțimii ud la posterior. Internauții au făcut haz pe seama politicianului că acesta s-ar fi pișat în pantaloni.

loading...

Comments are closed.