Editoriale

10 paşi simpli care te vor ajuta să devii o divă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Da, este cu adevărat complicat să-ți găseşti iubirea adevărată. Investim extrem de mult timp și efort, în procesul găsirii unei persoane specială. Dar deseori se întâmplă să fim atât de implicate în acest sens, încât uităm de noi înşine. Dar cum putem impresiona o altă persoană, atunci când ne respinge nu numai propria reflecție a oglinzii, dar și ecoul propriei lumi lăuntrice?

Iată 10 paşi simpli, care îți vor readuce încrederea în propriile forţe:

1. Odihneşte-te când te simți supraobosită. Fii mai blândă faţă de propriul organism. Când simţi că nu-ţi mai ajunge energie pentru nimic, pur și simplu, opreşte-te. Ia o pauză scurtă, pentru a-ţi recăpăta puterile şi acumulează energie, pentru a reveni înapoi pe câmpul de luptă.

2. Creează-ţi obişnuinţe folositoare. Acordă-ți mai mult timp pentru odihnă, dar utilizează cât mai productiv timpul liber. Plimbă-te prin parcul din vecinătate, pentru a te recrea după o zi grea de muncă. Respectă anumite reguli pre-stabilite şi înlocuieşte, treptat, ciocolata favorită cu un fruct exotic. Acest lucru nu va dăuna sănătății tale, așa cum o face ciocolata în măsuri exagerate, dar în schimb, vei savura ceva gustos şi sănătos. Fă schimbări mici, care îţi vor face viaţa mai colorată!

3. Nu uită de frumuseţea ta lăuntrică. Fă-ți câteva minute libere, zilnic, pentru a-ți îmbunătăți universul spiritual. Roagă-te lui Dumnezeu. Mulţumeşte-i pentru tot ce ți-a dăruit. În acest fel, vei putea stabili un echilibru perfect între lumea ta interioară și cea exterioară. Pentru că cu toții știm că zâmbetul nostru aparent este, întotdeauna, o reflecție a trăirilor noastre lăuntrice.

4. Găseşte timp pentru ceea ce îţi place. Nu uita de activităţile, care te fac fericită. Dacă îţi place să pictezi, atunci i-a o foaie curată, deschide cutia cu acuarelă şi savurează! Dacă adori lectura alege-ți o carte bună şi aprofundează-te în conţinutul ei. Aceste lucruri te vor face fericită şi vei începe să iubeşti viaţa, oricât de greu nu ţi-ar fi.

5. Oferă ajutor şi susţinere celorlalţi. Cea mai bună metodă de a-ţi îmbunătăţi starea spirituală este să acorzi ajutor altor persoane. Este bine știut că acordând atenţie altor persoane, noi înșine ne simţim mult mai bine, din punct de vedere spiritual.

6. Crează-ți un plan al zilei. Este cel mai probabil că vei renunţa la tot ce ți-ai planificat, dacă vei începe notarea obiectivelor majore. De acea, începe cu paşi mărunţi. Crează-ți o listă cu lucruri, care trebuiesc îndeplinite și o altă listă, cu lucrurile pe care deja le-ai îndeplinit. Astfel, rezultatele vor fi vizibile şi îţi vor provoca o satisfacţie spirituală incomparabilă cu orice altceva.

7. Alintă-te pe tine însuți! Nu vei face nimic rău, dacă uneori îţi vei permite luxul de a te alinta. Dute la o cafenea şi savurează un păhar de vin și o felie de tort. Cumpărăți o rochie nouă și făți câteva fotografii, purtând-o într-un loc frumos. Ai tot dreptul să o faci. Ești femeie și ești fermecătoare!

8. Nu lăsa pe mâine lucrurile, pe care le poţi face azi. Lăsând lucrul de azi pe mâine, el va rămâne făcut necalitativ. Te vei trezi în clipa, în care va trebui să faci totul într-un timp record. Acest lucru te va descuraja, aşa că fă totul dozat și treptat.

9. Nu aştepta minuni. Aşteptările adesea sunt vicioase şi te fac suferindă. Nu aştepta lucruri excepţionale în viaţa ta, pentru că nu mai ești un copil, ci un matur cu o gândire obiectivă. Aşteptând îţi împovărezi sufletul. Lasă viaţa să curgă într-o manieră firească şi vei fi uimită de frumusețile ei.

10. Încetează să-l tot aştepţi pe bărbatul viselor tale. Nu-l mai aştepta! Gândeşte-te la prezent, iar viitorul se va clarifica de sine stătător. Persoana care îţi este sortită va apărea în cele mai potrivite circumstanțe. Treaba ta e să-ți trăiești viața într-o manieră cât mai plăcută.

autor: Eva Morari 

loading...

Comments are closed.