Alte știri

12 cluburi de noapte, sancţionate de către poliţişti pentru că şi-au desfăşurat activitatea după orele 22:00

Pinterest LinkedIn Tumblr

12 cluburi de noapte din ţară au fost sancţionate, săptămâna trecută, pentru că şi-au desfăşurat activitatea după orele 22:00.

Anunţul a fost făcut de către secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Interne, Sergiu Golovaci, transmite publika.md.

„În urma raziilor care s-au desfăşurat atât în Chişinău, cât şi în alte localităţi din republică, au fost documentate de către poliţie că s-au organizat diferite activităţi distractive după orele 22:00 şi cu părere de rău cu încălcarea tuturor normelor care sunt obligatorii de a fi respectate. 12 astfel de încălcări au fost documentate pe parcursul săptămânii precedente.

Practic jumătate din aceste activităţi au fost organizate repetat şi vreau să spun că în privinţa acelor agenţi economici, organizatori şi administratori de cluburi şi instituţii a fost aplicată amenda maximă prevăzută de legislaţia în vigoare”, a declarat Sergiu Golovaci.

Secretarul de stat al MAI a menţionat că restaurantele şi cluburile de noapte vor fi şi în continuare una din priorităţile de monitorizare a organelor de poliţie.

loading...

Comments are closed.