Actualitate

140 de computere în valoare totală de 951 mii 300 de lei vor ajunge în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

140 de computere în valoare totală de 951 mii 300 de lei vor ajunge în instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău. Potrivit primarului general Ion Ceban, computerele sunt destinate pentru 97 de instituţii de învăţământ primar și secundar din cele 132 câte funcționează în municipiul Chișinău.

„Listele au fost întocmite ţinându-se cont de nivelul de dotare a instituției de învățământ din subordine cu mijloace TIC, dar şi în urma studierii listelor beneficiarilor de tehnică de calcul din anii precedenți. Scopul acţiunii este de a le asigura cadrelor didactice condiții optime pentru instruirea elevilor din instituțiile de învățământ din capitală, mai ales actualmente, când elevii fac lecţii on-line”, a punctat acesta.

Precizăm că donația a fost achiziționată de Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării fiind oferită cu titlu gratuit Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport a Consiliului municipal Chișinău.

loading...

Comments are closed.